Nyhetsbrev mars 2014

Ett oerhört viktigt valprogram tar form

Lysekilspartiet har fått ännu en injektion av medlemmar och potentiella kandidater till höstens val, vilket är väldigt roligt.
Våra möten fullkomligt sjuder av diskussioner och åsikter och det har verkligen varit nyttigt att höra personer med olika bakgrund uttrycka sig i olika frågor.
Vi lär oss mycket om varandra och om olika upplevelser av den kommunala sfären. 

Engagera er!

Vår ambition är fortfarande att vidareutveckla de inriktningar vi har genom arbete i olika arbetsgrupper som bland annat utbildning, näringsliv och kultur och fritid.
Det finns fortfarande utrymme för fler invånare att engagera sig i dessa – även efter vi spikat vår valsedel den 31 mars. Ju fler som bidrar, desto bättre!

Vi kommer även att fortsätta hålla allmänna möten och Skaftö står näst på tur den 3 april. Vi planerar även ett möte i Brastad, samt möten specifikt kring näringsliv, skola, och kultur- och föreningsliv. Hör gärna av er om vad ni vill diskutera!

Begränsningar förpliktigar
Vi är givetvis begränsade av kommunens ekonomi när det kommer till vad vi kan lova och inte. Framför allt tror vi att det är viktigt att vara ärliga med de svåra beslut som kan komma att behöva tas under nästa period.

Därför är det viktigare än någonsin att politiska kandidater är ute och lyssnar på invånarna och deras tankar och åsikter.

Vi hoppas att så mänga som möjligt tar chansen att hjälpa oss forma vårt valprogram såväl inifrån (genom medlemsmöten eller arbetgrupper) som utifrån (genom allmänna möten, sociala medier, i lunchrummet där vi jobbar eller när vi ses under valkampanjen).
– Liselotte Geary, informationsansvarig Lysekilspartiet

 

 

 

Lysekilspartiet publicerar sedan december 2013 ett nyhetsbrev varje månad.

Nyhetsbrevet för mars månad kan ni läsa här:  http://eepurl.com/QdyQP

Där kan man även välja att prenumerera på nyhetsbrevet och då få det via email varje månad.

Ni hittar alla våra nyhetsbrev under kategorin Nyhetsbrev.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.