Och de tre kommunalråden besätter även styrelsen i Stadshus AB…

Vid senaste fullmäktigemötet utsågs Jan-Olof Johansson (S) till ordförande för Stadshus AB. Därutöver gick de ordinarie styrelseplatserna till Bo Göthesson (S), Kent Olsson (M), Roland Karlsson (FP) och Yngve Larsson (FP).

Vi får gratulera Kent Olsson som avancerat från ersättare till ordinarie ledamot, liksom Jan-Olofs övertagande av ordförandestolen från Roland. Mats Karlsson petades från en ordinarie plats till att endast bli ersättare, men han får ju å andra sidan trösta sig med att ha blivit kommunstyrelsens ordförande. Stolsbytena stärker förtroendet till Lysekils politiker? Hela havet stormat utan att någon blir utan stol?

Före Efter
Karlsson, Roland ordf Johansson,   Jan-Olof ordf
Larsson,   Yngve led Göthesson,   Bo led
Karlsson,   Mats led Olsson,   Kent led
Johansson,   Jan-Olof led Karlsson, Roland led
Göthesson, Bo led Larsson,   Yngve led
Olsson, Kent ers Karlsson,   Mats ers

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.