Lysekilspartiet stolt att presentera sin lista till kommunvalet i höst

LP1

Lysekilspartiet fastställde under måndagskvällens årsmöte sin lista till kommunvalet i september 2014.

Att Ronald Rombrant, en av partiets grundare, skulle leda partiet under  nästa mandatperiod rådde det ingen tvekan om.

Ronald Rombrant hoppas få sällskap i kommunfullmäktige av flera av de kandidater som utgör partiets Topp-12; journalisten Liselotte Geary, rektorn Jeanette Jansson, egenföretagaren Fredrik Lundqvist, tidigare Skaftöpartiets Thomas Falk, entreprenören Fredrik Häller med flera.

– Vi har många starka kandidater, så listan kan genom personkryssning komma att möbleras om rejält i valet – det räknar vi med, säger Ronald Rombrant.– Vi vill bli ett av kommunens största partier efter valet och har en rad kompetenta kandidater som brinner för att ta platser i nämnder och styrelser.

– Vi har spetskompetenser områden som kommunikation, utbildning, företagande, ekonomi och styrning, bara för att nämna några områden.

– Jag  känner en  oerhörd stolthet att leda detta laget till valet och förhoppningsvis in i nästa mandatperiod.

– Om vi får förtroendet att leda och styra Lysekils kommun den kommande mandatperioden, då ska vi ha vänt skutan så att Lysekils kommun uppfattas som en öppen och ärlig kommun, där det råder ordning och reda och där vi har koll på ekonomin. Förhoppningsvis börjar vi också då se en spirande framtidstro! Vi ser också fram emot att samarbeta med andr apartier, inte minst med alla nya som kommit in i Lysekilspolitiken, säger Ronald Rombrant.

Lysekilspartiet ser nu närmast fram emot att träffa invånare på Skaftö vid ett allmänt möte i Grundsund på torsdag kväll.

Läs mer om våra kandidater och se hela listan här.

Share

2 kommentarer på “Lysekilspartiet stolt att presentera sin lista till kommunvalet i höst

  1. En imponerande lista med mycket kunnighet och erfarenhet. Kan bara önska Er valframgång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.