Nyhetsbrev: Maj 2014

Nyhetsbrev: Maj 2014

I vårt senaste nyhetsbrev berättade vi om vårt välbesökta möte i Skaftö Folkets Hus. Tyvärr var vårt motsvarande möte i Brastad i början av maj inte lika välbesökt, men några personer från andra partier dök också upp och tillsammans gjorde vi att det ändå blev en trevlig kväll. Det är bara att inse att det är mycket så här på våren som konkurrerar med folks tid.

Vi har fortsatt våra regelbundna interna möten, ofta livliga och sent in på kvällarna. Vi har format arbetsgrupper som ska ha som uppgift att ta fram material till valmanifestet. 

Vi har nu testat en del av vårt kampanjmaterial, inte minst är vi väldigt stolta över våra beachflaggor med logga och ledorden Ärlighet, Öppenhet och Långsiktighet. Vidare har vi en säck med kundvagnspolletter, som säkerligen också kommer att uppskattas.

Under mässan Båt & Hav stod vi vid Pråmen och delade ut material och talade med många förbipasserande. Höjdpunkten var när Kapten (Thomas) Falk kom från Skaftö och med hjälp av beachflagga under stort jubel kryssade runt i hamnbassängen nedanför Havsbadsparken. Den filmen är mycket sevärd – se den gärnahär!
Och på det politiska området? Det börjar att dra ihop sig med arbetet runt budgeten för 2015. Lysekilspartiet fick tyvärr inte gehör för sitt förslag att alla partier skulle beredas plats i budgetberedningen. Visst hade det varit bra om alla nya personer som nu gått med i lysekilspolitiken tidigt fick chansen att engagera sig i budgetarbetet? Det är ju de som från 2015 faktiskt ska effektuera det budgetbeslut som nu fattas.

Lysekilspartiet hoppas dock att få en separat dragning av kommunens ekonomikontor, vilket vi förstås tycker är väldigt viktigt. Vi utgår från att en del av de beslut som fattas när det gäller budget 2015 kommer att ha bäring på hela den kommande mandatperioden och då gäller det att ha så bra beslutsunderlag som möjligt.

– Ronald Rombrant, gruppledare Lysekilspartiet

 

Lysekilspartiet publicerar sedan december 2013 ett nyhetsbrev varje månad.

Nyhetsbrevet för mars månad kan ni läsa här.

Där kan man även välja att prenumerera på nyhetsbrevet och då få det via email varje månad.

Ni hittar alla våra nyhetsbrev under kategorin Nyhetsbrev.

http://us3.campaign-archive1.com/?u=c27fd4ed908e798f761fa3d67&id=d316aa1bcf&e=afdb6d7970

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.