FORUM LYSEKILSPARTIET –

Lysekilspartiets öppnar en ny grupp på facebook Syftet med FORUM LYSEKILSPARTIET är att allmänhet, förtroendevalda och andra intressenter ska kunna mötas och föra en dialog med Lysekilspartiet, där vi exempelvis svarar på dina frågor om vår politik. Gruppen kommer att drivas i Lysekilspartiet regi och kommer att vara öppen för alla. Inför det stundande valet kommer förstås detta forum att handla om frågor som rör valet och Lysekilspartiets politik. Ambitionen är att forumet ska fortleva under den kommande mandatperioden. Vi hoppas förstås att du finner detta nya forum intressant, vi vill förstås att så många som möjligt ansluter sig! Varmt välkommen! Till Forum Lysekilspartiet: https://www.facebook.com/groups/1457003097890653/

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.